Header - Thuis in leiden
070 - 41 31 000

Huisverpleegkundige in Leiden

Huisverpleegkundige in Leiden

Heeft u vragen over uw gezondheid? Of maakt u zich zorgen over uw veiligheid in huis? De huisverpleegkundigen van Florence in Leiden helpen u. Zij ondersteunen u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.

 

 

Wie zijn de huisverpleegkundigen?
De huisverpleegkundigen hebben brede kennis van de gezondheidszorg. Bovendien kennen zij de voorzieningen in Leiden. Daarmee kunnen ze u heldere informatie geven en u goed op weg helpen. De huisverpleegkundigen van Florence geven bijvoorbeeld advies bij het aanvragen van hulpmiddelen en het innemen van medicijnen. Ook bieden zij hulp bij het leren leven met een chronische aandoening, het omgaan met verdriet of het zoeken naar een oplossing voor gevoelens van eenzaamheid.

 

Samenwerkingspartners
Samen met u bekijkt de huisverpleegkundige welke ondersteuning u graag wilt. Door goede samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, vrijwilligers, thuiszorgmedewerkers en welzijnswerkers is passende hulp altijd dichtbij.

 

Afspraak maken

Iedereen kan kosteloos een afspraak maken met een van onze huisverpleegkundigen in Leiden. Belt u gerust met Florence Thuis in Leiden, 071 - 890 04 40 of mail naar thuisinleiden@florence.nl Wij brengen u graag in contact met de huisverpleegkundige bij u in de wijk.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Thuiszorg Leidschendam/Leiden
070 - 413 10 01
Vinkenborghlaan 41
2265 GH Leidschendam
info@florence.nl