Intensieve zorgverlening

Florence stopt met de intensieve zorgverlening in CoornhertCentrum. 

Intensieve zorgverlening

Stoppen met intensieve zorgverlening 

Florence stopt per 1 april 2019 met de intensieve zorgverlening binnen woonzorgcomplex CoornhertCentrum in Den Haag. Dit heeft de zorgaanbieder de bewoners die intensieve zorg van Florence krijgen, hun contactpersonen en de medewerkers van CoornhertCentrum afgelopen woensdag laten weten.

Aanleiding voor het stopzetten van de zorgverlening binnen CoornhertCentrum is dat de zorg aan de bewoners de afgelopen jaren steeds zwaarder is geworden. Daarom verhuist Florence de bewoners, die intensieve zorg krijgen, naar een woonzorglocatie van Florence die de zorg kan bieden die zij nodig hebben. Om het 50 jaar oude CoornhertCentrum toekomstbestendig te houden, start woningcorporatie Woonzorg Nederland na 1 april 2019 een grote renovatie. De huurders van woningcorporatie Woonzorg Nederland kunnen tijdens de renovatie in het gebouw blijven wonen. Naar verwachting is de verbouwing van het CoornhertCentrum medio 2020 afgerond. 

Verhuizing voor bewoners met een intensieve zorgvraag

Voor de huidige bewoners met een intensieve zorgvraag zoekt Florence het komende jaar binnen Florence een nieuw ‘thuis’, met de juiste zorg in een woonomgeving die recht doet aan hun wensen en behoeften.

Florence realiseert zich dat een verhuizing een grote impact heeft op de bewoners en hun familie. Daarom zal dit verhuisproces zorgvuldig worden begeleid. Vanaf 3 september vindt met elke bewoner en zijn of haar eerste contactpersoon een individueel gesprek plaats om de situatie, hun wensen en oplossingen in kaart te brengen. Florence zal zoveel mogelijk wensen honoreren. Uiteraard helpt Florence de bewoners en hun contactpersonen met een goede keuze. De begeleiding bij de verhuizing wordt intensief en persoonlijk.

Gevolgen medewerkers CoornhertCentrum

Alle medewerkers van CoornhertCentrum zullen begeleid worden naar een andere werkplek binnen Florence.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.