Jim van Geest legt bestuurlijke taak neer

Jim van Geest legt zijn taak als voorzitter van Florence neer.

Jim van Geest legt bestuurlijke taak neer

Ziek

Afgelopen juni heeft Van Geest zich weer ziek moeten melden door een terugval in zijn lichamelijke conditie. Naar het zich laat aanzien gaat zijn herstel geruime tijd in beslag nemen. In november 2015 is bij Van Geest een hersentumor verwijderd. Na een intensief traject van bestralingen en chemokuren kon hij anderhalf jaar later starten met zijn re-integratie.

Rol

Het afgelopen jaar heeft Jim zijn taak als bestuurder weer - naar beste kunnen - opgepakt. Nu Van Geest zijn taak neerlegt, heeft de Raad van Toezicht besloten op korte termijn te beginnen met de werving van een nieuwe bestuurder, om op deze wijze de continuïteit in de bezetting van de Raad van Bestuur te garanderen. Aan Niels Honig, lid Raad van Bestuur, is gevraagd de rol van voorzitter op zich te nemen. De Raad van Toezicht is Van Geest erkentelijk voor de ruim tien jaar dat hij deel uitmaakte van de Raad van Bestuur van Florence, waarvan de laatste acht jaar als voorzitter.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.