Hulpmiddelen bij zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Hulpmiddelen bij zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Heeft u al bedverhogers in huis? Een ondersteek? Of heeft u misschien andere hulpmiddelen nodig tijdens uw zwangerschap, bevalling of kraamtijd? Zo kan een buikband u bijvoorbeeld helpen, bij het ondersteunen van uw buik en uw onderrug. De Florence Gezondheid en Zorgwinkels hebben alles in huis wat u nodig heeft om zich gedurende uw zwangerschap - en daarna - prettig te blijven voelen.

 

Hulpmiddelen: van douchestoel tot ondersteek

De Gezondheid en Zorgwinkels van Florence staan vol met handige artikelen die u kunnen ondersteunen tijdens uw zwangerschap en na de bevalling. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop - en soms ook te huur. Onze medewerkers in de Gezondheid en Zorgwinkels nemen uitgebreid de tijd om u goed te adviseren. Zo slaagt u altijd en maakt u de juiste keuze uit de diverse hulpmiddelen. De winkels bieden u ook een uitgebreide voorraad verzorgingsproducten. Beschikt u over een FlorencePas? Dan krijgt u 10% korting op al uw aankopen.

 

Bestellen via de webshop

De hulpmiddelen voor uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn ook te koop via onze webshop. U vindt alle hulpmiddelen, verpleegartikelen en aanverwante producten terug in diverse categorieën. Alle artikelen die op voorraad zijn, worden binnen drie dagen aan huis geleverd.

 

Meer informatie

Als u meer informatie nodig heeft over de hulpmiddelen voor uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd, dan kunt langsgaan bij onze verkoop- en uitleenpunten of telefonisch contact opnemen. Kijkt u voor de adressen, openingstijden en contactgegevens bij onze Gezondheid en Zorgwinkels

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.