Verzorgingsproducten voor tijdens en na de zwangerschap

Verzorgingsproducten voor tijdens en na de zwangerschap

Tijdens en na uw zwangerschap heeft u diverse verzorgingsproducten nodig. Voor uzelf en voor uw baby. Denkt u bijvoorbeeld aan kraamverband, tepelzalf, zoogkompressen en ook een handige Tummytub, om uw kleine veilig in te wassen. Florence biedt in de Gezondheid en Zorgwinkels allerlei handige verzorgingsproducten. Wie op zoek is naar een kraamcadeautje kan hier overigens ook prima terecht.

 

 

Verzorgingsproducten: van flessen en spenen tot borstkolven

De Gezondheid en Zorgwinkels van Florence staan vol met handige artikelen die u kunnen ondersteunen bij de verzorging tijdens uw zwangerschap en na de bevalling. De collectie gaat van zwangerschapsondermode tot diverse spenen, flessen, kruiken en borstkolven. Onze medewerkers in de Gezondheid en Zorgwinkels kunnen u uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden.

 

Bestellen via de webshop

De verzorgingsproducten voor tijdens en na uw zwangerschap zijn ook te koop via onze webshop. U vindt alle verzorgingsartikelen, verpleegartikelen, hulpmiddelen en aanverwante producten terug in diverse categorieën. Alle artikelen die op voorraad zijn, worden binnen drie dagen aan huis geleverd.

 

Meer informatie

Als u meer informatie nodig heeft over de verzorgingsproducten voor tijdens en na uw zwangerschap, dan kunt langsgaan bij onze verkoop- en uitleenpunten of telefonisch contact opnemen. Kijkt u voor de adressen, openingstijden en contactgegevens bij onze Gezondheid en Zorgwinkels.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.