Consultatiebureau: voor een gezonde groei en ontwikkeling van uw kind

Consultatiebureau | Jong Florence

Een maand na de geboorte van uw kind brengt u het eerste bezoek aan het consultatiebureau, dat medische basiszorg en preventieve zorg levert bij alle kinderen van 0 tot 4 jaar. Jong Florence, onderdeel van Florence, werkt vanuit tien consultatiebureaus in Den Haag.

 

 

Periodieke controles en inentingen

Wanneer u kiest voor een consultatiebureau van Jong Florence dan wordt u regelmatig opgeroepen voor een consult. Door de gratis consulten te bezoeken zorgen wij samen voor een gezonde groei en ontwikkeling van uw kind. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistentes houden uw kind van geboorte tot kleutertijd in de gaten. Elk consult wordt bekeken hoe uw kind groeit, beweegt en reageert. Eventuele afwijkingen of ziekten worden daarmee al in een vroeg stadium opgespoord. Uw kind wordt ook ingeënt volgens het Rijksvaccinatieprogramma tegen onder meer bof, mazelen, rode hond, kinkhoest en pneumokokken.

 

Inloopspreekuren, cursussen en informatielijn

Naast de reguliere consulten kunt u ook op andere momenten met uw vragen over (op)voeding, ontwikkeling en verzorging van uw kind terecht bij onze consultatiebureaus. U kunt hiervoor de inloop- en borstvoedingsspreekuren bezoeken of een van de cursussen volgen. Als u een vraag heeft waarmee u niet kunt wachten tot het volgende consult, dan kunt u de informatielijn bellen: 070 – 752 67 00. Een van onze jeugdverpleegkundigen staat u graag ter woord. Bij Jong Florence krijgt u de zorg die past bij uw wensen en specifieke situatie.

 

Meer informatie over het consultatiebureau

Voor meer informatie over de consultatiebureaus kunt u kijken op de website van Jong Florence. Hierop vindt u onder meer een overzicht van alle adressen, contactgegevens en openingstijden van de tien consultatiebureaus, die allemaal zijn gevestigd in een Centrum voor Jeugd en Gezin. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met het consultatiebureau bij u in de buurt. We zien u en uw kind graag verschijnen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.