Voedingadviezen voor kinderen in de groei

Voedingsadviezen voor kinderen | Florence

 

 

 

Gezonde voeding met voldoende bouwstoffen is belangrijk voor kinderen in de groei. De diëtisten van Florence kunnen u voedingsadviezen geven over hoe u gezonde keuzes maakt. Ook wanneer uw kind een voedselallergie of voedselintolerantie heeft, kunt u bij Florence terecht.

Voedingsadviezen en begeleiding voor u en uw kind

De diëtisten van Florence kunnen u helpen bij het kiezen voor de juiste voeding voor uw kind. Ze zijn op de hoogte van de laatste voedingsinzichten en kunnen u vertellen wat gezonde voeding is en waarop u moet letten bij het doen van de boodschappen. Onze diëtisten begrijpen dat het moeilijk is om over te stappen op een ander eetpatroon. Naast het geven van voedingsadviezen, speciaal afgestemd op kinderen, begeleiden onze diëtisten u en uw kind dan ook zo goed mogelijk. Daarmee voelt het nieuwe eetpatroon al snel vertrouwd.

 

Intakegesprek voedingsvoorlichting

Wanneer u voedingsadviezen nodig te heeft voor uw kind in de groei, kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. De diëtisten van Florence houden spreekuur op diverse vaste locaties in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Het intakegesprek duurt 45 minuten en gaat in op de voedingsrichtlijnen voor kinderen in de groei of op de eventuele aandoening van uw kind. Het aantal vervolgconsulten hangt af van de wensen en behoeften. De spreekuren vinden in principe overdag plaats, maar op een aantal locaties worden ook avondspreekuren aangeboden. Als het niet mogelijk is om naar Florence toe te komen, dan komen wij op huisbezoek.

 

Vergoeding voedingsadviezen via uw verzekering

De kosten voor de voedingsadviezen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op drie uur dieetadvisering per kalenderjaar. Voor kinderen jonger dan 18 jaar geldt geen eigen risico. Vraagt u bij uw eigen zorgverzekeraar na wat u precies vergoed krijgt.

 

Afspraak maken met diëtist van Florence

U kunt een afspraak voor een intakegesprek over voedingsadviezen met een van onze diëtisten maken via ons Cliënt Contact Centrum. Belt u hiervoor naar 070 - 41 31 000 of mailt u naar dietist.vodi@florence.nl

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.