Kaarten én tekeningen welkom!

Draag onze cliënten een warm hart toe!

Kaarten én tekeningen welkom bij Florence!

Kaarten en tekeningenactie

Florence begint met een kaarten- en tekeningenactie voor al haar (tijdelijke) bewoners en thuiszorgcliënten. Op die manier willen we voor hen iets extra’s doen in deze periode waarin ze nauwelijks bezoek krijgen.

Wat houdt de actie in?

We vragen aan iedereen met een warm hart een mooie kaart of tekening te sturen. We verzamelen alle inzendingen op één centrale plek. Vervolgens verspreiden we die onder al onze cliënten. Natuurlijk gebeurt dit volgens de gestelde veiligheidsmaatregelen. We doen er alles aan om een eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Waarom deze actie?

Onze bewoners én thuiszorgcliënten zijn op moment behoorlijk geïsoleerd van de buitenwereld. Naasten kunnen hen niet opzoeken en alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd. Zij verdienen natuurlijk wel de nodige warme aandacht! En dat gaan wij regelen samen met jullie. Door kaarten en tekeningen te sturen, krijgen alle cliënten mooie en positieve berichten. Die zullen hen de dag doorhelpen. We weten zeker dat alle inzendingen bij menigeen een glimlach op het gezicht tovert.

Doe mee!

We hopen dat een groot aantal mensen onze actie steunt. Kaarten en tekeningen zijn meer dan welkom. Stuur deze naar onderstaand adres. Een postzegel plakken is niet nodig!

Florence
t.a.v. Kaartenactie
Antwoordnummer 30
2280 WC Rijswijk