Kerstmarkt bij woonzorgcentrum Houthaghe

14-11-2018
Kerstmarkt bij woonzorgcentrum Houthaghe

De donkere dagen zijn aangebroken dus wordt het tijd voor weer wat extra gezelligheid. Met die reden houdt Florence op zaterdag 15 december in woonzorgcentrum Houthaghe aan de Toon Dupuisstraat 10 in Den Haag van 11.00 tot 15.00 uur een gezellige kerstmarkt. Iedereen is welkom om gezellig langs te komen en te genieten van de vele kraampjes en gezellige muziek.

 

Van alles te beleven

Op de kerstmarkt is van alles te beleven. Zo zijn er verschillende kramen waarbij u terecht kunt voor kerstcadeautjes. De kramen bieden onder meer de verkoop van sieraden, kaarten, handwerk, pantoffels en chocolade. Verder is een rommelmarkt en vindt er een loterij plaats. Kortom, de kerstmarkt in Houthaghe biedt bijna te veel om op te noemen. De dag wordt muzikaal omlijst door Frans Visser. Hij zorgt op de achtergrond voor de juiste kerstsfeer. Komt u ook gezellig langs?

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.