Jouw stem, jouw leven, jouw keuze!

 

Keuzevrijheid in de zorg

Jouw stem, jouw leven, jouw keuze. Dat is de boodschap van de commercial van gezondheid- en zorgorganisatie Florence. In anderhalf minuut laten wij zien waarom mensen Liever Florence kiezen. De belangrijkste redenen: de keuzevrijheid én het menselijke gezicht van de organisatie die dagelijks met meer dan 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers mensen in de regio Haaglanden behandeling, zorg en een groot aantal activiteiten biedt.

 

Zelfredzaamheid en welzijn voorop

Bij Florence houden mensen altijd de regie over hun eigen leven. Hun zelfredzaamheid en de kwaliteit van hun leven staan voorop. Wij brengen samen met onze bewoners en cliënten in kaart welke ondersteuning, zorg- en behandelmogelijkheden er zijn en op welke manier het beste resultaat wordt geboekt. In de diverse expertise- en woonzorgcentra organiseren we daarnaast dagelijks activiteiten, voor bewoners, cliënten en wijkbewoners. De deuren van onze locaties staan altijd en voor iedereen open. Steeds meer mensen kiezen met die reden liever Florence, omdat onze oprecht betrokken medewerkers en vrijwilligers graag en vakkundig helpen bij het samen optimaliseren van hun persoonlijk welbevinden en zelfredzaamheid.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.