kijkmiddag eenpersoonsstudio’s

Belangstellenden kunnen eenpersoonsstudio’s in Adegeest bekijken.

kijkmiddag eenpersoonsstudio’s Adegeest

Eenpersoonsstudio

Op vrijdag 22 juni tussen 15.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden één van de zes nieuwe eenpersoonsstudio’s in woonzorgcentrum Adegeest aan de Bachlaan 21 bekijken. Iedere studio omvat een woon/slaapkamer met kitchenette en een aparte badkamer, op een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Dit maakt de ruimte geschikt voor bewoning door één persoon.

Huurprijs studio's Adegeest

De huurprijs voor de eenpersoonsstudio’s is nog niet definitief bekend, maar zal onder de maximale huurgrens van € 710,68 liggen. Nieuwe bewoners dienen een indicatie voor thuiszorg te hebben. De studio’s komen per 1 juli 2018 beschikbaar.

Faciliteiten Adegeest

De nieuwe studio’s bevinden zich op de vierde etage van Adegeest, in de vleugel waar ook de 41 zelfstandige twee- en driekamerhuurappartementen zijn gevestigd. In de andere vleugel van Adegeest is het verpleeghuis gevestigd. Hier wonen 34 mensen met een vorm van dementie en 18 mensen met een lichamelijke aandoening. In het centrale gedeelte van het gebouw bevinden zich faciliteiten als het restaurant, de kapsalon en de gezellige Tuinkamer. Huurders van de studio kunnen hier gebruik van maken: zij kunnen bijvoorbeeld komen eten in het restaurant of meedoen aan activiteiten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joyce Kerkvliet, manager Services van Adegeest, 06 – 39 85 07 37 of joyce.kerkvliet@florence.nl

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.