Kom naar het oriëntatiefestival!

Benieuwd naar mogelijkheden op MBO of HBO niveau in de zorg? 

Kom naar het oriëntatiefestival!

Festival

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden op MBO of HBO niveau in de zorg?! Kom naar het oriëntatiefestival op de Weimarstraat 63 in Den Haag! Op donderdag 20 september organiseren verschillende zorgorganisaties samen het oriëntatiefestival in Den Haag. Tijdens dit festival kan jij je oriënteren op een functie in de zorg, inspirerende workshops volgen, in gesprek over jouw loopbaan, kennismaken met zorgwerkgevers en even bijkomen op het foodcourt.

Oriënteer je op een baan in de zorg

Om 16:00 uur starten we met een inspirerende opening en word je meegenomen in hoe het is om uit een ander werkveld over te stappen naar de zorg. Daarna bepaal jij zelf jouw route! Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Wel zijn we graag voorbereid op jouw komst, dus meld je vooraf hier aan.

Meer informatie oriëntatiefestival Den Haag

Het oriëntatiefestival vindt plaats op donderdag 20 september tussen 16:00 en 20:00 uur bij De Nieuwe Regentes in Den Haag en is voor iedereen toegankelijk die meer wil weten over zijn of haar mogelijkheden in de zorg. Of je nou wel of geen ervaring hebt binnen de zorg, jij bent welkom! Red je het niet om er om 16:00 uur te zijn? Geen probleem! De volgende organisaties zijn de gehele tijd aanwezig en maken de graag kennis met jou: Cardia, Cato wonen welzijn zorg, Jeugdformaat, Parnassia Groep, Florence,  Evita Zorg,  's Heeren Loo,  Zorggroep Oldael en ZorgZijn Werkt.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.