Kortdurende zorg: tijdelijk verblijven bij Florence

Kortdurende zorg | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar

Soms heeft u kortdurende zorg nodig. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of flinke val. Of als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is. Een kortdurend verblijf in een van onze comfortabele appartementen binnen onze woonzorgcentra is dan een prima oplossing. Florence biedt appartementen met kortdurende zorg in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Natuurlijk kunt u hier ook als inwoner van Delft en Leiden terecht.

 

Kortdurende zorg: van enkele dagen tot enkele maanden

De kortdurende zorg van Florence kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden. De kortdurende opname is afhankelijk van uw precieze zorgvraag. Florence brengt die samen met u in kaart. U ontvangt tijdens uw tijdelijke verblijf alle zorg die u nodig heeft. De medische zorg blijft in handen van uw eigen huisarts. Florence helpt u bij de persoonlijke verzorging.

 

Kortdurende zorg in comfortabel appartement

De kortdurende zorg wordt aangeboden op de diverse woonzorglocaties van Florence in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. U verblijft altijd in een comfortabel appartement dat standaard is voorzien van bed, tafel, stoelen, kast, televisie en alarmkastje. Op sommige locaties wordt het sanitair gedeeld en heeft u de beschikking over een balkon. U krijgt uiteraard elke dag een heerlijke maaltijd geserveerd, op uw kamer of in het restaurant als dat voor u mogelijk is. Ook kunt u tijdens de kortdurende zorg meedoen aan diverse activiteiten die binnen onze woonzorglocaties worden georganiseerd.

 

Meer informatie over kortdurende zorg in Den Haag en omgeving

Als u meer informatie wilt over de kortdurende zorg die Florence biedt in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar, neemt u dan contact op met een van de woonzorglocaties van Florence. De locatie van uw keuze informeert u verder over de mogelijkheden. De kortdurende zorg is er ook voor inwoners uit Delft en Leiden.

 

Tijdelijke zorg in een Zorghotel

Florence biedt in Rijswijk en Den Haag ook tijdelijke particuliere zorg aan in een Zorghotel. Een Zorghotel is eveneens bedoeld voor mensen die tijdelijke zorg nodig hebben na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of bij revalidatie. Een Zorghotel biedt tijdelijke particuliere zorg in een luxe omgeving.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.