Ontmoet Florence tijdens de Leidse Hooidagen

14-8-2015
Ontmoet Florence tijdens de Leidse Hooidagen

Florence steunt het Zuid-Hollands Landschap

Florence steunt het werk van het Zuid-Hollands Landschap omdat er een positief verband is tussen natuur en gezondheid. Bewegen in de natuur zorgt bijvoorbeeld dat ouderen langer actief blijven. En een goede gezondheid wil iedereen. Bezoekers van de Leidse Hooidagen kunnen in de stand van Florence terecht en persoonlijk kennismaken met onze huisverpleegkundigen. 
 

De BeestenBende

Wilt u samen met uw kinderen meehelpen aan een schoner en leefbaarder Leiden? Kom dan langs bij de stand van De BeestenBende. Bij dit leefbaarheidsproject gaan basisschoolkinderen regelmatig in vriendenteams en onder begeleiding van ouders op pad om hun buurt op te ruimen. Gedurende het jaar krijgen de kinderen spannende beloningen in de vorm van leuke evenementen.

Florence Gezondheid en Zorg steunt de BeestenBende, www.mijnbeestenbende.nl

 

Waar en wanneer

De Leidsche Hooidagen zijn op 29 en 30 augustus 2015 van 10.00 – 16.00 uur. De Leidse Hooidagen zijn het best met de fiets te bereiken. Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn en voor kinderen zet Florence pendelbussen in. Zo kan iedereen deelnemen aan de Leidse Hooidagen. 

www.leidsehooidagen.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.