florence labels

Magazine Liever

Magazine Liever

Florence is de uitgever van het magazine Liever. De eerste uitgave verscheen in mei 2015, de tweede is uitgekomen op 12 mei 2016. Het glossy tijdschrift ligt onder meer bij ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, de expertise- en woonzorgcentra van Florence en op alle andere openbare plekken waar mensen gebruikmaken van de zorg in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Keuzevrijheid in preventie en zorg

Met Liever wil Florence aan alle inwoners van Haaglanden laten zien wat er op het gebied van gezondheid, preventie en zorg allemaal gebeurt en mogelijk is. De keuze voor preventie of zorg laten we bij de bewoners zelf. Iedereen moet zelf besluiten of ze liever voor Florence kiezen.

 

Magazine 2016

Liever brengt een gevarieerd aanbod aan artikelen. De editie 2016/2017 verschijnt op 12 mei, de Dag van de Zorg.  Deze tweede uitgave van Liever brengt wederom een gevarieerd aanbod aan artikelen. Annemarie van der Sar vertelt in een persoonlijk interview over de hersenbloeding die ze in 2009 kreeg. Daarnaast stellen we een aantal echte Florence Nightingales voor; vrouwen die bewust voor een baan in de zorg hebben gekozen. Ook lees je meer over wat geluk volgens psychologe Roos Vonk inhoudt en vertelt Cindy over haar gewonnen strijd tegen de kilo’s. Liever laat verder de onbetaalbare inzet van vrijwilligers zien. Lezers kunnen ook testen welk type eter zijn zijn.

 

Elke vier maanden puzzelprijzen

In de tweede uitgave van het magazine is een Zweedse kruiswoordpuzzel opgenomen. Deelnemers kunnen de oplossing hier inzenden. Uit de deelnemers trekt de redactie elke vier maanden een nieuwe winnaar. Daarmee zijn een luxe trolley, een twee-in-één reiskussen en de boeken 'Bakken met Menno' en 'Liefde, Lust en Ellende' te winnen.