LOL: Learning Online for Life

19-10-2018
LOL: Learning Online for Life

Op 17 oktober is er een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen ROC Mondriaan en Florence waarin het opleiden en begeleiden van de stagiaires op de leerwerkplaats van Steenvoorde werd bekrachtigd.

 

LOL bij Florence

De BOL-studenten worden voor 50 procent ingezet in het werkproces. De overige tijd krijgen zij de ruimte om te werken aan hun leerproces.

Zij worden op de leerwerkplaats opgeleid en begeleid via LOL (Learning Online for Life). Deze digitale manier van opleiden en begeleiden is innovatief en spreekt de studenten aan omdat zij zelf invloed hebben op wanneer zij wat kunnen leren. De student, docent, praktijkbegeleider en werkbegeleider hebben op deze manier zeer direct contact met elkaar en dat bevordert het leren in de praktijk.

De digitale vorm van leren en begeleiden in de vorm van een leerwerkplaats willen we op meerdere locaties van Florence gaan uitrollen.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.