florence labels

Cliëntenraad Loosduinse Hof

Cliëntenraad Loosduinse Hof

Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het Florencebrede niveau. Hiervoor heeft Florence zowel wijkcliëntenraden als een centrale cliëntenraad ingesteld. De wijze waarop dit dient te gebeuren is vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Zorginstellingen (WMCZ).
 
Wijkcliëntenraad
Florence heeft in iedere wijk een cliëntenraad ingesteld. Ook u en uw familie kunnen hieraan deelnemen. Of u nu in een locatie van Florence woont of thuis zorg van  Florence  ontvangt. Via deze cliëntenraden kunnen u én uw familie direct invloed op het beleid en de dagelijkse gang van zaken binnen Florence uitoefenen. Onderwerpen waarover u kunt meepraten zijn onder meer het beleid voor veiligheid, gezondheid en hygiëne, maar ook de begroting en de jaarrekening. Over deze onderwerpen zal de cliëntenraad gevraagd of ongevraagd (al dan niet verzwaard) advies geven. De gesprekspartner van de wijkcliëntenraad is de wijkmanager. Als u thuis zorg ontvangt, kunt u uw vragen doorgeven aan uw thuiszorgmedewerker.
 
Cliëntenraad
            
Voorzitter

Mevrouw J. Dobbe

 

Leden 

  • De heer H.J. Fidder
  • De heer J.J. van Hagen
  • De heer J. Hamerslag
  • Mevrouw T. Van Houwelingen
  • Mevrouw J. Kluft
  • Mevoruw A.A. de Leuw
  • De heer W.F. Neuteboom

 

Wijkmanager

Mevrouw B. Michels

Bernadette.Michels@florence.nl

 

Secretaresse

Mevrouw A. Ten Wolde

AnitaTen.Wolde@florence.nl

 


Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Loosduinse Hof is HKZ-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die binnen de zorg bestaan.
Faciliteiten Loosduinse Hof is van alle gemakken voorzien. Er is een restaurant, bibliotheek, kapsalon, pedicure en een kleine...
U kunt woonzorgcentrum Loosduinse Hof goed bereiken met de auto en openbaar vervoer.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Locatie
Woonzorgcentrum Loosduinse Hof
070 - 754 04 44
Glenn Millerhof 5
2551 JP Den Haag
info@florence.nl