florence labels

Service en voorzieningen

Service en voorzieningen

Faciliteiten

Loosduinse Hof is van alle gemakken voorzien. Er is een restaurant, bibliotheek, kapsalon, pedicure en een kleine supermarkt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. 


 

Recreatiezaal

‘De Roskam’ is dé ontmoetingsplaats binnen Loosduinse Hof. In ons sfeervolle en gerenoveerde restaurant wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers. U kunt hier gezellig samenzijn met uw bezoek, een potje biljarten, een kop koffie drinken en nog veel meer. Wekelijks zijn er diverse activiteiten zoals bingo, sjoelen, biljarten, kaarten en film kijken.

 

Uit met hulp

Wilt u erop uit? Waar nodig ondersteunen onze medewerkers en vrijwilligers u.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Loosduinse Hof is HKZ-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die binnen de zorg bestaan.
U kunt woonzorgcentrum Loosduinse Hof goed bereiken met de auto en openbaar vervoer.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Woonzorgcentrum Loosduinse Hof
070 - 754 04 44
Glenn Millerhof 5
2551 JP Den Haag
info@florence.nl