florence labels

Wonen met zorg

Wonen met zorg

Loosduinse Hof is HKZ-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die binnen de zorg bestaan.


Zelfredzaamheid stimuleren

Regelmatig wordt wij hierop opnieuw beoordeeld. Ook hebben wij een kwaliteitskeurmerk voor vrijwilligers. Zij staan net als onze professionals graag voor u klaar. We stimuleren zelfredzaamheid, maar waar nodig ondersteunen we u natuurlijk. Altijd in overleg.

 

Appartementen

Uw een- of tweepersoonsappartement heeft een eigen keuken, douche en toilet. Enkele appartementen zijn speciaal ingericht voor gebruikers van rolstoelen. Er zijn zes appartementen beschikbaar voor kort verblijf. Ook als u licht dementerend bent, kunt u bij ons blijven wonen. Wij bieden u dan intensievere zorg.

 

Meer informatie

Neemt u gerust contact op met woonzorgcentrum Loosduinse Hof om te informeren naar de mogelijkheden. Dat kan telefonisch via 070 - 754 04 44 of via info@florence.nl. Bekijkt u ook eens de prijslijst van wonen en zorg in Loosduinse Hof.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Faciliteiten Loosduinse Hof is van alle gemakken voorzien. Er is een restaurant, bibliotheek, kapsalon, pedicure en een kleine...
U kunt woonzorgcentrum Loosduinse Hof goed bereiken met de auto en openbaar vervoer.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Woonzorgcentrum Loosduinse Hof
070 - 754 04 44
Glenn Millerhof 5
2551 JP Den Haag
info@florence.nl