Maak kennis met de bijzondere Weleda-tuin

Maak kennis met de bijzondere Weleda-tuin

U bent vast bekend met de verzorgingsproducten van Weleda. Als u wilt, dan kunt u op vrijdag 19 mei een kijkje in de groene keuken nemen van Weleda.

 

Rondkijken en producten uitproberen

Wanneer u de producten nog niet kent of gebruikt, kan dit uitje een mooie eerste kennismaking met Weleda zijn. Weleda maakt cosmetica, zelfzorgartikelen en geneesmiddelen van 100 procent natuurlijke ingrediënten. Zij halen inspiratie uit hoofdzakelijk de plantenwereld. Weleda heeft hiervoor wereldwijd diverse medicinale plantentuinen. Ook in Zoetermeer. De biodynamische tuin in Zoetermeer is één hectare groot. Op deze inspiratieochtend wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en wat (biologisch) lekkers. U krijgt informatie over het bedrijf en de producten. U kunt de producten ook uitproberen. Vervolgens nemen de tuinmannen u mee naar de tuin en geven u uitleg over alles wat er groeit en bloeit. Na afloop ontvangt u een leuke goodiebag.

 

Meer informatie

U vertrekt om 09.00 uur vanaf woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 of om 09.30 uur van serviceflat Over de Bogaard aan de Hilvoordestraat in Rijswijk. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. De tuin is deels rolstoeltoegankelijk. U bent ongeveer om 12.00 uur weer terug in Rijswijk. Opgeven kan via florencepas@florence.nl en via 070 – 41 31 000.