Mantelzorgcafé en ontspanning

De avond staat in het teken van ontspanning.

Mantelzorgcafé in het teken van ontspanning

Mantelzorgcafé

Op donderdag 23 mei is er weer een Mantelzorgcafé - Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers - (MOM) in Bibliotheek aan de Vliet in  Voorburg. Mantelzorgers kunnen er terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen.

Onspannen mantelzorger

Deze keer staat de avond niet in het teken van informatie en advies maar in het teken van ontspanning. Uiteraard is er in de pauze ook gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

Mantelzorgcafé: iedere vierde donderdag van de maand

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde donderdagavond van de maand van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Vliet, Koningin Julianalaan 257 te Voorburg. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het Mantelzorgcafé is een initiatief van Woej, Florence en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van Mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg.

Meer informatie Mantelzorgcafé

Voor meer informatie kunt u terecht bij Petra van der Stap (Florence): 06 - 39 85 08 71, Judith Oskamp (WZH): 070 - 756 23 00 en Wilma Brasem (Woej): 06 - 23 89 09 94.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.