Mantelzorgcafé: leren ontspannen

Bij het Mantelzorgcafé staat het thema ‘leren ontspannen’ centraal.

Mantelzorgcafé: leren ontspannen

Leren ontspannen

Op donderdag 28 februari zijn mantelzorgers van harte welkom in het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) in Voorburg. Op deze avond staat het thema ‘leren ontspannen’ centraal. Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin doe je uit liefde. Maar mantelzorgen kan intensief en zwaar zijn. Zeker in combinatie met werk. Deze avond staat in het teken van ontspannen. Petra van Beelen van Bloeienderwijs komt deze avond vertellen over hoe men kan ontspannen. Tijdens de pauze is er uiteraard ook de mogelijkheid met elkaar in gesprek te gaan om ervaringen te delen en elkaar tips te geven. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Elke vierde donderdag van de maand

Het mantelzorgcafé vindt elke vierde donderdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Vliet, Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. Inloop vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Judith Oskamp, Woonzorgcentra Haaglanden, 070 – 756 23 00, Wilma Brasem, Welzijn oud en jong, 06 – 23 89 09 94 en Petra van der Stap, Florence, 06 – 39 85 08 71.

Maandelijkse ondersteuning Mantelzorgcafé Voorburg

Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Wij zien mantelzorgers als een onmisbare aanvulling op de professionele zorg. Maar we zien ook dat het veel van mensen vraagt om mantelzorger te zijn, want zij doen dit naast hun eigen drukke bestaan. Met het Mantelzorgcafé MOM bieden we mantelzorgondersteuning. Het Mantelzorgcafé biedt praktische tips, een luisterend oor en ervaringen van andere mantelzorgers. Het Mantelzorgcafé behandelt elke maand een ander thema. Bezoekers kunnen tijdens de bijeenkomsten ook zelf thema’s aandragen die zij graag zouden willen bespreken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.