Mantelzorgcafé: leren van, en met elkaar

Op 22 november zijn mantelzorgers welkom in het Mantelzorgcafé.

Mantelzorgcafé: leren van, en met elkaar

Thema

Op deze avond staat het thema ‘Leren van, en met elkaar’ centraal. Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin doe je uit liefde, maar mantelzorgen kan intensief en zwaar zijn. Deze avond bieden we mantelzorgers de gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan om ervaringen uit te wisselen.

Elke vierde donderdag van de maand

Het mantelzorgcafé vindt elke vierde donderdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Vliet, Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. Inloop vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Judith Oskamp, Woonzorgcentra Haaglanden, 070 – 756 23 00, Wilma Brasem, Welzijn oud en jong, 06 – 23 89 09 94 en Petra van der Stap, Florence, 06 – 39 85 08 71.

Maandelijkse ondersteuning Mantelzorgcafé

Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Wij zien mantelzorgers als een onmisbare aanvulling op de professionele zorg. Maar we zien ook dat het veel van mensen vraagt om mantelzorger te zijn, want zij doen dit naast hun eigen drukke bestaan. Met het Mantelzorgcafé MOM bieden we mantelzorgondersteuning. Het Mantelzorgcafé biedt praktische tips, een luisterend oor en ervaringen van andere mantelzorgers. Het Mantelzorgcafé behandelt elke maand een ander thema. Bezoekers kunnen tijdens de bijeenkomsten ook zelf thema’s aandragen die zij graag zouden willen bespreken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.