Mantelzorgcafé september 2019

Het Mantelzorgcafé staat deze keer in het teken van in gesprek gaan.

Mantelzorgcafé september 2019

Mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers

Op donderdag 26 september is er weer een Mantelzorgcafé 'Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers' (MOM) in de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg. Mantelzorgers kunnen er terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen. Het thema deze avond is: Na de zomer: 'in gesprek met'. Verschillende disciplines zijn deze avond aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.Uiteraard is er in de pauze ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.  

Meer informatie Mantelzorgcafé Voorburg

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde donderdagavond van de maand van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Vliet, Koningin Julianalaan 257 te Voorburg. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het Mantelzorgcafé  is een initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. We zien uit naar uw komst! Voor meer informatie kunt u terecht bij:

 

  • Judith Oskamp (WZH): 070 - 756 23 00
  • Wilma Brasem (Woej):06 - 23 89 09 94
  • Petra van der Stap (Florence): 06 - 39 85 08 71

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.