florence labels

Wonen met zorg

Wonen met zorg

Expertisecentrum Mariahoeve heeft een speciale afdeling voor mensen bij wie dementie voor het 65ste levensjaar is vastgesteld. Verder zijn er twee afdelingen voor dementerende, één afdeling voor ouderen die in verband met psychiatrische problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen en als laatste één afdeling voor clienten met somatische problematiek.


Appartementen met zorg 

U woont bij ons in een een- of tweepersoonsappartement met een gezamenlijke douche en toiletruimte. In de Samenklank, een begeleid wonen-project voor mensen met een lichte tot matige dementie, kunt u een zit/slaapkamer huren. Hier ontvangt u 24 uur per dag hulp en begeleiding.

 

Kosten wonen in Mariahoeve

U vindt een overzicht van de kosten in de prijslijst van Mariahoeve.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Activiteiten Mariahoeve heeft diverse activiteitenruimtes, sommige voor rustige bezigheden als klassieke muziek luisteren en...
Expertisecentrum Mariahoeve is prima bereikbaar, tram 6 en bus 24 stoppen tegenover het huis.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Locatie
Expertisecentrum Mariahoeve
070 - 754 66 66
Hofzichtlaan 115
2594 XZ Den Haag
info@florence.nl