Uw inboedelverzekering

Uw inboedelverzekering

Onder inboedel wordt verstaan de huisraad en alle andere bezittingen die u nodig heeft voor uw huishouden. Denkt u aan uw kleding, meubelen, bril, televisie, radio en computer. De inboedelverzekering die Florence alle bewoners aanbiedt, biedt dekking aan deze goederen als er schade is ontstaan na bijvoorbeeld brand, ontploffing, blikseminslag, water-, sneeuw- en stormschade of diefstal. Let op! Goederen die verdwijnen door nalatigheid, bijvoorbeeld doordat u de deur open laat staan, worden niet vergoed. In principe draagt u als bewoner geen eigen risico. Ook is er geen maximum gesteld aan de verzekerde som. U bent dus nooit onderverzekerd.


Zelf waardvolle bezittingen verzekeren

Zaken als geld, aandelen, obligaties, lijfsieraden, bijzondere kunstwerken en antiek vallen niet onder de inboedelverzekering. Florence raadt u aan een aparte verzekering af te sluiten als u waardevolle zaken bezit. U of uw wettelijke vertegenwoordiger regelt deze extra verzekering zelf.

 

Meer informatie over inboedelverzekering

Kijkt u voor meer informatie over de inboedelverzekering in de aanvullende voorwaarden, online of bij de recepties van onze woonzorglocaties.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.