MOM, het Mantelzorgcafé in bibliotheek Aan de Vliet

Bent u mantelzorger en zou u het wel eens fijn vinden om met andere mantelzorgers te kunnen praten over uw ervaringen? Wellicht is het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) in bibliotheek Aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg iets voor u.

MOM, het Mantelzorgcafé in bibliotheek Aan de Vliet

Het volgende Mantelzorgcafé is op donderdag 27 september van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Mantelzorgcafé Maandelijkse ondersteuning

Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Wij zien mantelzorgers als een onmisbare aanvulling op de professionele zorg. Maar we zien ook dat mantelzorg veel van u vraagt, want u doet dit naast uw eigen drukke bestaan. Met het Mantelzorgcafé MOM bieden we u mantelzorgondersteuning. Het Mantelzorgcafé biedt praktische tips, een luisterend oor en ervaringen van andere mantelzorgers. Het Mantelzorgcafé behandelt elke maand een ander thema, bijvoorbeeld het stellen van grenzen, leren ontspannen en veranderend gedrag. U kunt tijdens de bijeenkomsten ook zelf thema’s aandragen die u graag zou willen bespreken.

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.