Nieuw: Florence Verhalen

13-12-2017
Nieuw: Florence Verhalen

Florence is begonnen met het project Florence Verhalen. De Florence Verhalen laten zien wie onze (wijk)bewoners, samenwerkingspartners, vrijwilligers en medewerkers zijn en wat hen drijft. Zo krijgt iedereen een gezicht. Het eerste verhaal is van Marcel Wierks. Hij is een bewoner van Gulden Huis en probeert zoveel mogelijk samen het leven te vieren.

 

Persoonlijke verhalen

Elk mens heeft een eigen levensverhaal, eigen passies, eigen wensen en eigen dromen. Wie zich verdiept in iemands persoonlijke verhaal, krijgt daar veel voor terug. Als lezer van de Florence Verhalen wordt u meegenomen naar andere omgevingen, andere denkwijzen, andere invalshoeken en naar onbekende gevoelens, plotseling begrip of nieuwe ideeën die u anders misschien niet had gehad. Soms leren we ook van andermans verhalen. En dat is voor Florence reden om de verhalen te brengen.

 

Florence Verhalen volgen

Wie interesse heeft in meer Florence Verhalen kan zich aanmelden. Er wordt dan automatisch een e-mail gestuurd als er een nieuw verhaal is geplaatst. Heeft u zelf een link met Florence en een verhaal te vertellen? Neemt u dan contact met ons op via redactie@florence.nl. Een van onze schrijvers komt graag bij u langs!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.