Nieuwe herfst- en wintergarderobe bij u thuis

Nieuwe herfst- en wintergarderobe bij u thuis

Met de komende verandering in het weerbeeld moeten we natuurlijk ook weer onze garderobe aanpassen. Bent u al goed voorbereid op de herfst en de winter? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe garderobe?

 

Kleding aan huis uitzoeken

Met uw FlorencePas hoeft u hiervoor de deur niet uit. U laat gewoon de kleding aan huis komen en u zoekt daarmee heel comfortabel en op uw gemak uw nieuwe kledingstukken uit die u lekker warm door de koudere maanden heen gaan helpen. Een kledingconsulent van Meijssen Mode presenteert en verkoopt de dameskleding bij u aan huis. U heeft de keuze uit een grote collectie met kleding voor de modebewuste senior.

 

Meer informatie

Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op uw eerste aankoop. Bij iedere volgende aankoop krijgt u een leuk presentje. Met de FlorencePas betaalt u ook geen voorrijkosten. U kunt een afspraak maken via 071 – 517 09 00. U geeft hierbij uw wensen en uw maten door. Op de website www.meijssenmode.nl kunt u de collectie bekijken. Meijssen Mode komt op een afgesproken datum met een speciaal voor u samengestelde damescollectie naar u toe. Het bezoek is vrijblijvend. Als u niet slaagt, worden er geen kosten in rekening gebracht.