Nieuwe kunstzinnige acitiviteiten

Florence gaat de workshops en cursussen weer oppakken per oktober, want niets is zo belangrijk dan actief te blijven.

Nieuwe kunstzinnige acitiviteiten

Florence Liever Actief

Florence gaat de workshops en cursussen weer oppakken. Dat kan weer nu we de coronaperiode steeds meer achter ons laten. In oktober begint een serie workshops over de teken- en schilderkunst in samenwerking met de kunstexperts van Siena. Florence is blij dat de Florence Liever Actief-activiteiten weer kunnen worden opgestart, want niets is zo belangrijk dan actief te blijven.

Kunstzinnige talenten prikkelen

Iedereen kan aan de kunstzinnige workshop meedoen. Deelnemers worden uitgedaagd om hun eigen kunstzinnige talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat gebeurt in samenwerking met andere potentiële kunstenaars. De serie workshops is vooral gericht op beeldende kunst. Deelnemers komen in aanraking met verschillende kunstvormen, materialen en technieken en gaan aan de slag met aquarelverf, pastelkrijt, acrylverf en houtskool.

Een reis door de kunstwereld

Het belooft een ware reis door de kunstwereld te worden, waarmee niet alleen de eigen inzichten worden vergroot, maar het vooral inspirerend en gezellig is. De workshopgroep biedt plaats aan veertien potentiële en nieuwsgierige kunstenaars. Zij komen tien weken lang elke maandagmiddag bij elkaar onder begeleiding van twee professionele kunstdocenten.

Aanmelden voor de workshop

Het Florence Tekenatelier vindt elke maandagmiddag plaats van 14.00 tot 15.30 uur bij het Kunstatelier aan de Engeringstraat 46 in Loosduinen. De eerste sessie is op maandag 8, 15, 22, 29 november en 6, 13, 20 december en 10, 17 en 24 januari. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl en 070-754 50 00 (vraag naar Florence Liever Actief). De kosten bedragen 20 euro per les, inclusief materialen. 

Positief voor de gezondheid

Florence organiseert onder de naam Florence Liever Actief activiteiten die bijdragen aan een actiever leven, specifiek voor 60-plussers. Florence doet dit bewust, omdat een actief leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. De diverse activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met vakdocenten. Op de speciale Facebook-pagina worden de activiteiten ook aangekondigd via Facebook: @Lieveractief

Voor meer informatie bekijk de flyers:

Flyer Workshop teken en schilderkunst Siena

Flyer workshop dierbare foto vereeuwigd in textiel