‘Bake my day’ en snuffelen bij buurvrouw Florence in Haagse Hout

‘Bake my day’ en snuffelen bij buurvrouw Florence in Haagse Hout

Bent u buur van ons woonzorgcentrum Oostduin of expertisecentrum Mariahoeve? Komt u dan gezellig langs! U kunt tijdens Burendag in Oostduin aan de Goetlijfstraat 5 van 14.00 tot 15.30 uur meedoen aan ‘Bake my Day’. Dat houdt in dat u (en de andere deelnemers) wat lekkers meeneemt naar onze Brasserie en wij voor de koffie en thee zorgen. Zo kunt u andere buren op een gezellige manier ontmoeten. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via 070 – 754 07 26.

Rommelmarkt, springkussen en muziek
In Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur snuffelen op een rommelmarkt met vijftig kramen. Er is live muziek, een springkussen en u kunt genieten van een hapje en een drankje. Wilt u zelf een kraampje huren? Dat kan voor tien euro. Kinderen kunnen een gratis plekje krijgen voor hun kleedje, maar vol is vol. U kunt zich opgeven via mariahoeve@florence.nl of via 070 – 754 64 84.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.