12 mei: Dag van de Zorg

12-5-2017
12 mei: Dag van de Zorg

Vandaag is het de Dag van de Zorg. Op deze dag willen we onze medewerkers en vrijwilligers extra in het zonnetje zetten. Omdat ze elke dag weer klaar staan voor onze cliënten. Daar nemen wij ons petje voor af! Daarom krijgen zij vandaag een cadeautje. Als bedankje. En om deze dag extra te vieren, verschijnt vandaag om gratis magazine ‘Liever’.

 

Met ‘Liever’ wil Florence aan alle inwoners van Haaglanden laten zien wat er op het gebied van gezondheid, preventie en zorg allemaal gebeurt en mogelijk is. Zo kunt u onder meer een interview lezen met musicalacteur René van Kooten waarin hij openhartig vertelt over liefde en verlies. De Haagse Willy Vink laat zien hoe zij elf kinderen in haar eentje opvoedt en u kunt het verhaal lezen van Marjolein Dorjee die MS heeft en ondersteunt wordt door een hechte groep mensen en een huisverpleegkundige van Florence. Verder vertelt een aantal kleinkinderen over waarom hun oma’s aan de top staan en u kunt kennismaken met de zorgprofessionals van de toekomst.

 

Het magazine ligt op alle openbare plekken in de regio Haaglanden waar zorg wordt verleend, maar u kunt 'Liever' ook online lezen. Florence wenst iedereen een fijne Dag van de Zorg en natuurlijk heel veel leesplezier! U kunt het magazine ook online lezen. 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.