Aanpassing programmering Florence Swingt

Aanpassing programmering Florence Swingt

Binnen de programmering van het jazzfestival Florence Swingt heeft een aanpassing plaatsgevonden. Graag brengen wij de jazzliefhebbers hiervan op de hoogte. Nils Conrad and his amazing jazzband treedt niet, zoals eerder bekend werd gemaakt, op zaterdag 22, maar op zondag 23 april op. Birdie Seven verhuist van de zondag naar de zaterdag.

Wijziging programmering

  • Optreden Nils Conrad and his amazing jazzband: door de wijziging in de programmering van het jazzfestival treedt Nils Conrad and his amazing jazzband nu op zondag 23 april op in de concertzaal van Gulden Huis. Hij treedt op van 14.00 tot 14.45 uur en van 15.00 tot 16.00 uur.
  • Optreden Birdie Seven: de jazzband Birdie Seven treedt zaterdag 22 april op in de tent bij Gulden Huis. Birdie Seven doet dat samen met zangeres Machteld Cambridge. De optredens staan gepland van 16.15 tot 17.00 uur en van 17.15 tot 18.00 uur.

De volledige programmering is terug te vinden op www.florence.nl/swingt.

 

Diverse artiesten

Het jazzfestival Florence Swingt vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 april van 14.00 tot 18.00 uur. De derde editie wordt gehouden in en rond expertisecentrum Gulden Huis van Florence aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Op diverse podia treden twee dagen lang bekende jazzartiesten op. Zij staan garant voor spectaculaire optredens. Op het programma staan optredens van onder anderen Joke Bruijs, North Sea Big Band, Nils Conrad, Rob van Kreeveld, Birdie Seven, Chris Moonen en Greetje Kauffeld. De toegang is dankzij diverse sponsoren wederom gratis.

  

Over Florence Swingt

Florence Swingt vond voor het eerst plaats in 2015. De tweede editie werd gehouden in 2016. Beide jaren was Florence Swingt een groot succes. Het jazzfestival werd druk bezocht. Ook van de derde editie in 2017 wordt weer een waar jazzspektakel verwacht. Florence Swingt is gratis toegankelijk dankzij bijdragen van de Gemeente Den Haag, De Volharding, Fonds 1818, RCOAK, VSB Fonds en Zabawas. Florence is begonnen met het jazzfestival om bewoners en cliënten de kans te geven ontspannen te genieten van jazzmuziek. Florence organiseert jaarlijks een aantal culturele evenementen, waaronder ook het Florence Concours en de Florence Musicals, ook om meer in verbinding te komen met de wijkbewoners.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.