Aanschuiven in Adegeest: smullen van wit goud

Aanschuifdiner | woonzorgcentrum Adegeest | Voorschoten

Niets zo leuk als lekker mét elkaar eten. Om die reden organiseert Florence binnen woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten elke maand een gezellig en smakelijk Aanschuifdiner. Op vrijdag 2 juni staat de volgende maaltijd gepland. En wat eten we dit keer? Wit goud, want het is tenslotte aspergetijd.

Reserveren voor een plekje 

U kunt op vrijdag 2 juni tussen 17.00 en 17.30 uur aanschuiven in het restaurant van Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. Bewoners en wijkbewoners zijn van harte welkom. Om verzekerd te zijn van een plekje - en om teleurstelling te voorkomen - kunt u het beste een plekje reserveren. Dit kunt u telefonisch doen via 070 - 754 42 16. Langslopen bij het gastvrijheidspunt van Adegeest kan natuurlijk ook.

Hollandse asperges op zijn Spaans

U wordt in het wijkrestaurant Adegeest zoals altijd aan tafel bediend. We hebben graag aandacht voor u als bezoeker. Het moet voelen als een uitje. Het thema van het Aanschuifdiner op vrijdag 2 juni is: ‘Asperges Espagñol’, oftewel Hollandse asperges op zijn Spaans. U krijgt de asperges geserveerd met rauwe Spaanse ham (pata negra), gerookte zalmblokjes, doperwten en tuinboontjes, gekookte krieltjes met roomboter en Hollandaise-saus.

Kosten Aanschuifdiner

Voor € 8,95 kunt u aanschuiven bij dit heerlijke diner. U kunt ervoor kiezen om uw diner uit te breiden met een voorgerecht à € 1,50 en een nagerecht € 2,50. Het voorgerecht bestaat dit keer uit een gebonden aspergesoep met crème fraiche en groene kruiden. En ook het nagerecht bevat dit keer het witte goud: asperge-ijs met aardbeiencoulis. Dat wordt smullen.

Meer over het wijkrestaurant

Als u vrijdag 2 juni niet kunt aanschuiven, bent u natuurlijk altijd op een andere dag van harte welkom. In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats en in de weekenden is er een extra luxe menu à la carte. Op de eerste vrijdag van juli vindt het volgende Aanschuifdiner plaats.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.