Alzheimer Café Haagse Hout: boekpresentatie Ruud Dirkse

Alzheimer Café Haagse Hout: boekpresentatie Ruud Dirkse

Tijdens het volgende Alzheimer Café Haagse Hout, op woensdag 13 september, houdt Ruud Dirkse een boekbespreking over zijn boek ‘Had ik het maar geweten’.

Tips tijdens Alzheimer Café Loosduinen

Het boek van Ruud Dirkse biedt honderd tips die helpen in de omgang met mensen met dementie. Ruim een derde van de tips heeft betrekking op de bejegening en hoe om te gaan met gedragsveranderingen. Verder gaat de auteur in op mogelijke aanpassingen in de leefomgeving, activiteiten en hoe de mantelzorger de grenzen kan bewaken.

Tijd en locatie Alzheimer Café Haagse Hout

Het Alzheimer Café Haagse Hout vindt plaats op woensdag 13 september in wijk- en dienstencentrum Mariahoeve aan de Ivoorhorst 155. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Wijk- en dienstencentrum Mariahoeve is bereikbaar met tramlijn 6 en bus 24, halte Reigersbergenweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de buurt. Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met programmacoördinator Joannemie van Dijk via j.vandijk@xtra.nl of via 06 – 51 05 37 32.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de organisaties Bloemenhof, Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Parnassia Groep, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.