Alzheimer Café Loosduinen: boekpresentatie Ruud Dirkse

Alzheimer Café Loosduinen: boekpresentatie Ruud Dirkse

Tijdens het volgende Alzheimer Café Loosduinen, op donderdag 22 september, houdt Ruud Dirkse een boekbespreking over zijn boek ‘Had ik het maar geweten’.

Tips tijdens Alzheimer Café Loosduinen

Het boek van Ruud Dirkse biedt honderd tips die helpen in de omgang met mensen met dementie. Ruim een derde van de tips heeft betrekking op de bejegening en hoe om te gaan met gedragsveranderingen. Verder gaat de auteur in op mogelijke aanpassingen in de leefomgeving, activiteiten en hoe de mantelzorger de grenzen kan bewaken.

Bereikbaarheid Alzheimer Café Loosduinen

Het Alzheimer Café Loosduinen begint donderdag 22 september om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Mensen met beginnende dementie, hun partners, hun kinderen of hun familieleden, zorgprofessionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats aan de Mozartlaan 211 in Den Haag. De locatie is bereikbaar met tramlijn 3, halte Mozartlaan. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij de seniorenflat Mozartduin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.