Alzheimer Café Loosduinen over dementie en rouwverwerking

Alzheimer Café Loosduinen over dementie en rouwverwerking

Het volgende Alzheimer Café Loosduinen vindt plaats op donderdag 12 januari en staat in het teken van het thema ‘dementie en rouwverwerking’. Dementie betekent door degene die het overkomt, en ook voor de directe omgeving, een groot verlies. De persoon met dementie is steeds moeilijker te bereiken en daardoor moet er steeds weer een beetje afscheid worden genomen. Ineke Diemel, geestelijk verzorger van HWW Zorg, is de gastspreker tijdens het Alzheimer Café Loosduinen.

Tijd en locatie

Het Alzheimer Café Loosduinen vindt op donderdag 12 januari plaats aan de Mozartlaan 211a in Den Haag. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De locatie is bereikbaar met tramlijn 3, halte Mozartlaan. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij de seniorenflat Mozartduin. Daarna loopt u het bruggetje over en vindt u de ingang aan de linkerkant.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Alzheimer Café Loosduinen kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.