Alzheimer Café Loosduinen over hulpmiddelen bij dementie

Alzheimer Café Loosduinen | 8 juni | Florence

Praktische hulpmiddelen kunnen het thuis wonen bij dementie ondersteunen en langer mogelijk maken. Tijdens het volgende Alzheimer Café Loosduinen, op donderdag 8 juni, kunt u kennismaken met de nieuwste technische snufjes die door mensen met dementie zelf of door hun naasten en verzorgenden worden gebruikt.

Mogelijkheden besproken

Gastspreker John Zwennes vertelt u meer over de mogelijkheden, als dwaaldetectie, alarmering, telefonie, maar ook vele andere praktische oplossingen die misschien minder ingewikkeld zijn dan u in eerste instantie denkt. 

Tijd en locatie Alzheimer Café Loosduinen 

Het Alzheimer Café Loosduinen vindt plaats aan de Mozartlaan 211a in Den Haag. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De locatie is bereikbaar met tramlijn 3, halte Mozartlaan. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij de seniorenflat Mozartduin.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.