Alzheimer Cafés in Haagse Hout en Loosduinen

Alzheimer Cafés in Haagse Hout en Loosduinen

Zowel in Loosduinen als in Haagse Hout vinden volgende week weer Alzheimer Cafés plaats. Mensen met beginnende dementie, hun partners, kinderen, familieleden, professionals uit de zorg en andere belangstellenden zijn van harte welkom om langs te komen.

Thema: ‘Wat moet je allemaal regelen?’

Beide bijeenkomsten gaan over belangrijke (juridische) beslissingen die niet meer zelf genomen kunnen worden. Door de ziekte dementie gaan naast het geheugen ook vaardigheden als rekenen, lezen en omgaan met geld verloren. Een ander gevolg kan zijn dat iemand niet meer goed kan overzien en beoordelen. Hoe kun je regelen dat dit goed blijft gaan? En hoe kun je juridische en financiële problemen voorkomen? Gastsprekers bespreken samen met u al deze vragen.

Alzheimer Café Haagse Hout

Het Alzheimer Café Haagse Hout vindt plaats op woensdag 8 maart. Gastspreker is Margreet van Eck van Zwart & Partner Notarissen. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Wijk- en dienstencentrum Mariahoeve is bereikbaar met tramlijn 6 en bus 24, halte Reigersbergenweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de buurt.

Alzheimer Café Loosduinen

Het Alzheimer Café Loosduinen vindt een dag later plaats, op donderdag 9 maart, aan de Mozartlaan 211a in Den Haag. Gastspreker is Gonneke Kooi, bewindvoerder. Het Alzheimer Café Loosduinen begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De locatie is bereikbaar met tramlijn 3, halte Mozartlaan. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij de seniorenflat Mozartduin.

Meer informatie

Voor meer informatie over beide Alzheimer Cafés kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Loosduinen wordt georganiseerd door de zorg- en welzijnsorganisaties Cardia, Evita, Florence, HWW Zorg, Nebo, Parnassia Groep, PEP, Stichting Eykenburg en Vóór Welzijn.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.