Bent u mantelzorger in Den Haag? Dan mag u een cadeau uitzoeken!

Bent u mantelzorger in Den Haag? Dan mag u een cadeau uitzoeken!

De Gemeente Den Haag wil haar 85.000 mantelzorgers in de stad graag bedanken voor hun goede zorgen en inzet. De gemeente heeft grote waardering voor alle mensen die dagelijks of regelmatig voor een familielid, vriend of iemand in de buurt zorgen, van lichamelijke verzorging tot het doen van boodschappen of de administratie. De gemeente doet daarom graag iets voor deze mantelzorgers terug: zij mogen een of meerdere cadeaus uitzoeken in de webwinkel van www.denhaagmantelzorg.nl

 

Bestellen kan tot 31 december

Per kalenderjaar ontvangen mantelzorgers in Den Haag voor hun inzet een tegoed van 100 credits, die zij vrij kunnen besteden in de webwinkel. Zij hebben een grote keuze aan cadeaus: onder meer een dagje uit met drie personen afgesloten met een driegangendiner, een pakket van Rituals of een aantal uren hulp in de eigen huishouding. Als mantelzorgers kunt u nog tot 31 december uw cadeau(s) bestellen. Het enige wat u hiervoor moeten doen, is u registreren op www.denhaagmantelzorg.nl/webwinkel. Daarnaast heeft u een account nodig op www.denhaagmantelzorg.nl.

 

Hulp nodig bij registratie?

Als u hulp nodig heeft bij de registratie, kunt u contact opnemen met de servicetelefoon van de Gemeente Den Haag via  070 - 302 44 19 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). U kunt ook langslopen bij een Servicepunt XL bij u in de buurt.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.