Bestuurder Ben van Gent neemt na 7 jaar afscheid van Florence

Bestuurder Ben van Gent neemt na 7 jaar afscheid van Florence

Met ingang van 1 januari 2017 treedt Ben van Gent af als bestuurder bij Florence. De afgelopen zeven jaar heeft Van Gent zich als bestuurder ingezet voor Florence. Nu Florence in een volgende fase komt van strategische heroriëntatie, vindt hij het een natuurlijk moment om met ingang van 1 januari 2017 zijn taken over te dragen.

Veel waardering van Raad van Toezicht 

De Raad van Toezicht respecteert het besluit van Ben van Gent. De Raad van Toezicht heeft veel waardering voor alles wat Ben van Gent de afgelopen jaren heeft bereikt en de grote inzet en toewijding waarmee hij zijn functie als bestuurder heeft uitgeoefend.

Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

In verband met het herstel van ziekte bij de voorzitter van de Raad van Bestuur, stelt de Raad van Toezicht voor de komende periode een interim bestuurder aan naast de huidige medebestuurder Niels Honig.  Niels Honig is gevraagd zich voor langere tijd aan Florence te binden. De Raad van Toezicht is verheugd dat hij hier mee in heeft gestemd.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.