Bewoners Florence uitgenodigd voor gratis hotelbrunch

Bewoners Florence uitgenodigd voor gratis hotelbrunch

Lekker ontbijten in een hotel. Wie geniet daar nu niet van? De keuze is alleen altijd zo groot, dat je nooit alles op kunt. De meeste hotels blijven dan ook altijd met een overschot zitten. Voor het Fletcher Hotel-Restaurant in Leidschendam-Den Haag reden om contact te zoeken met Florence. Het resultaat: gratis brunchen voor de bewoners van expertisecentrum Mariahoeve en de wijkbewoners.

Uitje voor de bewoners en wijkbewoners

De eerste brunch vindt plaats op maandag 30 oktober. “Vanuit onze woonzorglocatie Mariahoeve vertrekken we dan met onze bus”, vertelt Martin van Wijngaarden, coördinator vrijwilligerswerk en horeca bij Florence. “Van 10.00 tot 11.30 uur kan er worden genoten van een heerlijke brunch. Het wordt echt een uitje voor onze bewoners en ook voor onze wijkbewoners. We vinden het een prachtig aanbod van Fletcher.”

Zes weken elke maandag

De brunch vindt de komende zes weken elke maandag plaats. “Elke week nemen we een nieuwe groep bewoners en wijkbewoners mee, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van deze unieke brunch.” Afgesproken is dat Florence en het Fletcher Hotel eerst beginnen met een pilotperiode van zes weken. Als dat een succes blijkt, wordt bekeken welke mogelijkheden er in de toekomst nog meer zijn. Voor het Fletcher Hotel is de gratis brunch-actie een manier om sociaal en duurzaam te ondernemen. Er wordt minder voeding verspild en voor ouderen is een brunch in een mooi hotel een echt uitje waar ze nog lang van na zullen genieten.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.