Bewonerswensen in vervulling dankzij leerlingen Haags Montessori Lyceum

Bewonerswensen in vervulling dankzij leerlingen Haags Montessori Lyceum

De jaarlijkse sponsoractie ‘Bewonerswensen vervullen’ van het Haags Montessori Lyceum voor Florence Wenst heeft in totaal € 957,55 opgeleverd. Van dit mooie bedrag krijgen onze bewoners van CoornhertCentrum een heerlijke high tea en worden de bewoners van woonzorgcentrum Duinhage meegenomen naar Avifauna.

Creatief geld inzamelen

Leerlingen van het Haags Montessori Lyceum begonnen in januari met de driedaagse sponsoractie onder begeleiding van Florence Wenst. De leerlingen brachten eerst in kaart welke bewonerswensen er waren en kregen daarna van de fondsenwervers van Florence uitgelegd welke manieren er zijn om geld in te zamelen. Vervolgens gingen ze zelf aan de slag. De leerlingen zamelden geld in met diverse acties. Zo was er een fietssponsortocht naar Volendam verkleed in klederdracht, een pannenkoekenverkoop en een collecte bij supermarkt Jumbo.

Bedankt voor de enorme inzet

Florence Wenst gaat zorgen dat de bewonerswensen in vervulling gaan. Namens onze bewoners, Florence en Florence Wenst bedanken we de leerlingen van het Haags Montessori Lyceum voor hun enorme inzet.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.