Blijvend in beweging in nieuwe Florence Dans Studio

Blijvend in beweging in nieuwe Florence Dans Studio

Florence en Holland Dance beginnen op 31 oktober met een nieuwe reeks van de succesvolle ‘Blijvend in Beweging’-lessen. De moderne danslessen vinden plaats in de Florence Dans Studio. Hier kunnen actieve 60-plussers werken aan hun algehele fysieke conditie, lichaamsbewustzijn, balans, spierkracht en flexibiliteit. Iedereen die het heerlijk vindt om weer eens lekker te dansen, wordt uitgenodigd mee te doen.

Positief werken aan fysiek welzijn 

De deelnemers leren de basisbeginselen van de moderne dans onder leiding van dansdocent Mick Wolschrijn van Holland Dance. Hij zorgt ervoor dat de deelnemers tijdens de lessen op een plezierige manier met de verschillende facetten van de moderne dans in aanraking komen. Iedereen die het leuk vindt om te bewegen op muziek, kennis te maken met (moderne) dans én op een positieve manier te werken aan zijn of haar fysieke welzijn, is van harte welkom om deel te nemen aan de ‘Blijvend in beweging’-lessen van Holland Dance in de Florence Dans Studio. Danservaring is niet nodig.

Meer informatie en aanmelden Florence Dans Studio 

De Florence Dans Studio vindt vanaf 31 oktober elke dinsdag van 14.30 tot 15.30 uur plaats in Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57 in Den Haag. De kosten bedragen 8 euro per les. Bij betaling in één keer bedragen de kosten 120 euro voor de gehele lessenreeks (15 lessen). Mensen met een Ooievaarspas betalen 4 euro per les of 60 euro voor de alle ‘Blijvend in beweging’-lessen. Voor meer informatie en voor aanmelding voor de Florence Dans Studio kan er contact worden opgenomen via liever-actief@florence.nl of via naar 070 - 41 31 000. Meer informatie is ook te vinden op de website van Holland Dance.
 

Actiever leven

De Florence Dans Studio maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Bovendien brengen gezonde en gelukkigere 60-plussers minder zorgkosten met zich mee.

Over Holland Dance

Holland Dance is een toonaangevende internationale dansorganisatie uit Den Haag met missie om dans voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, sociale of culturele achtergrond. Holland Dance organiseert een breed scala aan activiteiten, waaronder dans als vrijetijdsbesteding, projecten, workshops en lessen op maat. Als onderdeel van onderwijs en om mensen de kracht, betekenis en de diversiteit van dans te laten ervaren.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.