Bourgondisch genieten tijdens volgend Aanschuifdiner in Adegeest

Bourgondisch genieten tijdens volgend Aanschuifdiner in Adegeest

Het wijkrestaurant Adegeest, in het woonzorgcentrum van Florence aan de Bachlaan 21 in Voorschoten, opent op vrijdag 7 april weer de deuren voor een gezellig en smakelijk Aanschuifdiner. Bewoners en wijkbewoners kunnen een lekker hapje komen eten en natuurlijk anderen ontmoeten. Florence ziet u graag verschijnen.

Bourgondische kipmaaltijd 

Het Aanschuifdiner vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats. Het Aanschuifdiner van vrijdag 7 april bestaat uit een bourgondische kipmaaltijd. U kunt genieten van een half piepkuiken, mals gebraden en gevuld met fijngehakt kippenvlees, uitjes en paprikastukjes. De bourgondische kip wordt geserveerd met een romige champignonsaus, huisgemaakte appelcompote, gebakken aardappelchips en kropsla met tomaat, komkommer en caesardressing. Kortom, dat wordt smullen! Het hoofdgerecht kost € 8,95. Het Aanschuifdiner kan naar eigen wens worden uitgebreid met een soep van de dag als voorafje (à €1,50) en een ijscoupe als dessert (à € 4,50). U schuift gezellig aan, samen met bewoners van Adegeest en mensen uit de omgeving.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een plekje bij het Aanschuifdiner in wijkrestaurant Adegeest? U kunt reserveren door te bellen naar 070 – 754 42 16 of door langs te komen bij het gastvrijheidspunt van Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. U kunt aan tafel tussen 17.00 en 17.30 uur. Zoals altijd in wijkrestaurant Adegeest wordt u aan tafel bediend. Florence heeft graag aandacht voor de bezoekers. Het moet voelen als een uitje.

Meer over het wijkrestaurant

Als u vrijdag 7 april niet kunt aanschuiven, bent u natuurlijk altijd op een andere dag van harte welkom. In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats en in de weekenden is er een extra luxe menu à la carte.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.