Brand in aanleunwoningen De Panden

Brand in aanleunwoningen De Panden

Op zondag 12 februari om ongeveer 19.30 uur is in aanleunwoningen De Panden aan de Klaverweide in Voorburg een brand geweest. De brand is ontstaan in een vuilniszak op de gang bij een van de woningen in De Panden. Door de rookontwikkeling ging in het naastgelegen Florence woonzorgcentrum De Mantel het brandalarm af. Bedrijfshulpverleners van De Mantel hebben niet geaarzeld en zijn direct in actie gekomen: zij hebben de brandweer gewaarschuwd en de eerste bluswerkzaamheden verricht.

Twee medewerkers van De Mantel en een bewoonster van De Panden zijn in verband met rookinhalatie naar het ziekenhuis vervoerd. Later op de avond konden zij het ziekenhuis weer verlaten.

Volgens de brandweer is door het kordate optreden van de Florence- medewerkers de schade in De Panden beperkt gebleven. Wooninvest, eigenaar van De Panden, zal de schade die is ontstaan, herstellen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.