Burendag in Haagse Hout

Burendag in Mariahoeve | Florence

Binnen Haagse Hout kunt u op zaterdag 24 september langskomen op twee locaties: expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 en woonzorgcentrum Oostduin aan de Goetlijfstraat 5. Beide locaties hebben speciaal voor u een eigen gezellig Burendag-programma samengesteld. Florence in Haagse Hout ziet u graag verschijnen om mee te doen aan de diverse activiteiten en om andere buurtbewoners te ontmoeten.

Koffie en een loterij in Mariahoeve

Vorig jaar wisten ruim vijfhonderd buren ons expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 te vinden. Ook dit jaar rekent Florence in Mariahoeve weer op een grote toeloop. Op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 16.00 uur is er weer een gezellig programma. Zo komt de koffiefiets PLOR langs voor de lekkerste soorten koffies, aangeboden door Fixplan en Bouwstad. Andere lokale bedrijven hebben waardecheques gesponsord die kunnen worden gewonnen tijdens een speciale loterij. De hoofdprijs is een tablet. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan het Uitburo Florence dat leuke uitjes voor (wijk)bewoners organiseert.

Rommelmarkt, kinderactiviteiten en ADO OldStars

Ook is er aan de Hofzichtlaan tijdens Burendag een gezellige rommelmarkt met live muziek. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten die samen met stichting VÓÓR Welzijn worden georganiseerd. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en kunt u bij de diverse kraampjes allerlei lekkere hapjes en drankjes krijgen. Gewoon Lekker Thuis serveert de lekkerste broodjes ‘pulled pork’ en ‘chicken’. Ook de ADO OldStars komen langs. Dit is een groep 60-plussers die wekelijks bij elkaar komen voor een potje voetbal mét kracht- en lenigheidsoefeningen. Wellicht vindt u het leuk om zich hierbij aan te sluiten.

‘Bake my day’ in Oostduin

In de Brasserie van woonzorgcentrum Oostduin wordt op Burendag tussen 14.00 en 15.30 uur het evenement ‘Bake my day’ gehouden. Wijkbewoners worden van harte uitgenodigd gezellig een kopje koffie te komen drinken en zelf iets lekker mee te nemen. Zo kunt u op een informele en gezellige manier buren en bewoners en hun familieleden van Oostduin ontmoeten. Ondertussen kunnen we met elkaar genieten van heel veel verschillende soorten lekkers. U kunt zo binnenlopen bij de Brasserie.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.