Burendag in Rijswijk

Burendag in Rijswijk | Florence

Bij ons woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 is er zaterdag 24 september tussen 11.00 en 15.30 uur tijdens Burendag van alles te beleven. Zo staan er in het theater van Steenvoorde een tweetal optredens gepland. In de ochtend kunt u genieten van een spetterend en spectaculair optreden van de dansers van de Dance & ShowBizz Academy Diana Meijer. In de middag is het de beurt aan Bill and his Hawaiins. Dit is dé Hawaiiband uit Nederland die Burendag in Rijswijk tot tropische temperaturen brengt.

Ontspannen met de buren

Tijdens Burendag is er ook tijd voor ontspanning. Naast de gezellige ontmoeting met andere buurtbewoners kunt u bijvoorbeeld meedoen aan een uurtje zit-yoga. Daarnaast kunt u lekker rondlopen op de rommelmarkt of even rustig een kopje koffie of thee drinken. Ook zijn er kramen waar u een broodje haring, gehaktbal of knakworst kunt krijgen. Liever poffertjes of een ijsje? Ook dat is mogelijk. Alle activiteiten vinden plaats op de begane grond, het theater en de tuin van Steenvoorde. Voor de kinderen is er een luchtkussen, een suikerspinkraam en ze kunnen een stoere air brush-tatoeage laten zetten.

Koffie in ontmoetingsruimen

Woont u als buurvrouw of buurman dichter bij onze woonzorglocaties Westhoff aan het Julialaantje 38 of Vredenburch aan het Van Vredenburchplantsoen in Rijswijk? Komt u dan gerust hier even langs op zaterdag 24 september. In onze ontmoetingsruimten schenken wij een lekker bakje koffie. Tegelijkertijd kunt u uw andere buren ontmoeten en zien welke activiteiten er binnen de locaties van Florence worden georganiseerd.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.