Drie bekende ambassadeurs voor stichting Florence Wenst

Drie bekende ambassadeurs voor stichting Florence Wenst

Stichting Florence Wenst heeft drie bekende enthousiaste ambassadeurs gekregen. Gregor Bak, Guusje Eijbers en Olga Commandeur gaan zich samen met Florence Wenst inzetten voor het werven van zoveel mogelijk gelden via fondsen, bedrijven, organisaties en particulieren. Daarmee worden activiteiten, sport- en beweegactiviteiten en ontmoetingen georganiseerd voor cliënten, bewoners en wijkbewoners van Florence.

Kunst verhoogt welzijn 

Musicus en presentator Gregor Bak, actrice en toneelregisseuse Guusje Eijbers en oud-atlete en televisiepresentatrice Olga Commandeur stellen zich om verschillende reden beschikbaar als ambassadeur van stichting Florence Wenst. “Ik weet dat Florence het welzijn van de bewoners en cliënten heel belangrijk vindt”, zegt Gregor Bak. “Kunst en cultuur kunnen daar een geweldige bijdrage aan leveren. Dat is ook wetenschappelijk bewezen door onder andere professor Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie. Ik wil daar graag vanuit mijn rol en mogelijkheden een steentje aan bijdragen.”

Cultuur als bindende factor

Ook Guusje Eijbers zei graag ‘ja’ tegen het ambassadeurschap voor Florence Wenst. “Mensen met elkaar verbinden door middel van cultuur is een prachtige manier”, vindt ook zij. “Cultuur is een bindende factor die op elk niveau ingezet kan worden. Florence weet dat voor elkaar te krijgen met plezier en liefde. Ik maak daar graag deel van uit!”

Bewegen houdt gezond 

Voor Olga Commandeur is vooral het kunnen organiseren van nog meer beweeg- en sportactiviteiten de belangrijkste reden dat zij ambassadeur is geworden. Als vitaliteitscoach en presentatrice van het programma ‘Nederland in beweging’ weet zij als geen ander hoe belangrijk bewegen is. “Beweging houdt mensen langer gezond en wie actief is, voelt zich bewezen gelukkiger. Ik ben er trots op dat ik ambassadeur mag zijn, zodat we samen met de kwetsbare ouderen mooie momenten kunnen creëren.”

Bekendheid geven

De drie ambassadeurs zullen de stichting Florence Wenst verdere bekendheid proberen te geven. Dat doen zij door in hun netwerk over de stichting te praten, maar ook door bij diverse activiteiten aanwezig te zijn die vanuit Florence Wenst worden georganiseerd. Florence Wenst is blij met de drie ambassadeurs. “Door hun ambassadeurschap kunnen we nog meer laten zien wat wij allemaal doen”, zegt Peter van Keulen, bestuurslid van Florence Wenst. “Dat overtuigt fondsen, organisaties en bedrijven des te meer om ons te ondersteunen.”

Over Florence Wenst

Florence Wenst is onderdeel van de Stichting Zorggroep Florence en opereert onder een eigen onafhankelijk bestuur. De stichting houdt zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners, cliënten en buurtbewoners van de woonzorgcentra van Florence. Stichting Florence Wenst doet dat door een actieve fondsen- en sponsorenwerving uit te voeren. Met bijdragen van particulieren, stichtingen, fondsen, bedrijven en organisaties realiseert Stichting Florence Wenst honderden activiteiten, ontmoetingen en sport- en beweegprojecten per jaar.

Gregor Bak, Olga Commandeur en Guusje Eijbers: de drie ambassadeurs van Florence Wenst

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.