Festival vol activiteiten voor ouderen

Festival vol activiteiten voor ouderen

Om te laten zien wat er binnen Den Haag allemaal gebeurt op het gebied van activiteiten voor ouderen, vindt er woensdag 4 oktober op de Pier van Scheveningen een gezellig en actief cultureel festival plaats. Het festival biedt mensen de mogelijkheid om kennis te maken met de activiteiten die speciaal zijn ontwikkeld voor en door 60-plussers. Florence die een groot activiteitenaanbod heeft voor ouderen onder de naam Florence Actief, kan natuurlijk op het festival niet ontbreken.

Proeven van diverse activiteiten

Het cultureel festival vindt plaats van 16.30 tot 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Florence doet mee met onder anderen de dames van de Granny Hiphop Crew, die is ontstaan uit de Florence Hiphop Studio. Onze hiphoppers doen mee aan de voorstelling ‘Tasty Comedy’ waarin ook het Grijze Koppen Orkest en Holland Dance aan deelnemen. Als bezoeker kunt u verder proeven van onze Florence Salsa Studio en de Florence Kunst Werkplaats, die binnenkort weer begint. Andere Haagse organisaties geven ook interactieve sessies van diverse workshops die u kunt volgen. De workshops en voorstellingen vinden doorlopend plaats. U kunt vrij in- en uitlopen en op die manier zoveel mogelijk kennismaken met de diverse activiteiten. Natuurlijk kunt u zich daarna altijd voor een van de activiteiten aanmelden.

Meer informatie

Het cultureel festival is de afsluiter van de Age-friendly Cities Conference 2017. Dit is een internationaal congres waarvoor de gemeente Den Haag zo’n vijftig steden heeft uitgenodigd om kennis te maken met de Haagse aanpak op het gebied van zorginnovatie voor 60-plussers. De gemeente Den Haag wil met haar programma Seniorvriendelijke Stad bereiken dat oudere inwoners actief en vitaal blijven, zich betrokken blijven voelen en in een veilige omgeving kunnen wonen met toegankelijke en passende voorzieningen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.